استفاده از دوربین های مخفی همیشه دارای کاربردهای خاص خود بوده است. به همین دلیل انواع متفاوتی از این دوربین ها برای کاربردهای متفاوت طراحی و ساخته شده اند. در این مقاله سعی شده است انواع نسبتا رایج از این دوربین ها معرفی شوند.


Coming Soon Phone Numbers

دوربین مداربسته


دروبین های مخفی با هدف مشاهده مکان بصورت غیر محسوس طراحی میشوند. با توجه به این هدف طراحان دوربین های مداربسته از روش های متفاوتی برای مخفی کردن دوربین استفاده کرده اند. توجه داشته باشید که بیشتر دوربین های مخفی دارای کیفیت تصویری ضعیف یا متوسط هستند پس در صورتی که امکان استفاده از سیستم مداربسته عادی برای شما وجود دارد بهتر است از این سیستم استفاده شود.

دوربین مخفی دتکتوری

دوربین های مینیاتوری پین هول: این دوربین های رایج ترین نوع دوربین های مداربسته مخفی هستند. توجه داشته باشید که این دوربین به خودی خودی مخفی نیستند و نحوه نصب آن است که امکان دیده نشدن ان را به شما می دهد. واژه پین هول به معنای سوراخ بسیار کوچک است و به لنز دوربین های پین هول اشاره می کند. لنز این دوربین ها طوری طراحی شده که بتواند از یک حفره کوچک برای شما تصویر ایجاد کند.



دروبین های پین هول در کیفیت های متفاوتی تولید می شوند اما بهای دوربین های باکیفیت پین هول تا حدی بالاست.دوربین مخفی دتکتوری

دوربین های دتکتوری: نحوه مخفی کردن این دوربین های ساخت قاب انها به شکل دتکتور دود در سیستم های اعلام حریق یا دتکتور دزدگیر در سیستم اعلام سرقت است. بدنه دوربین به نحوی ساخته شده که امکان تشخیص انها از دتکتورهای واقعی بسیار سخت خواهد بود.

دوربین های هالوژنی: این دوربین ها به نحوی طراحی شده اند که قاب انها دقیقا در جایگاه قاب یک لامپ هالوژن ساز کوچک قرار گیرد.



دوربین مخفی اینه ای



دوربین های آینه ای: این دوربین ها از یک آینه یک طرفه ساخته شده اند که از سمت خارج به صورت یک اینه محدب دیده می شود. در داحل آینه یک دروبین نصب شده که می تواند تصاویر را برای شما ایجاد کند. توجه داشته باشید که این دوربین ها حتما باید نور خوبی در محیط برای دادن تصویر مناسب داشته باشند.

دوربین های مینیاتوری بی سیم: این دوربین دوربین مخفی هالوژنیهای معمولا اندازه ای کمی بزرگتر از دوربین های مینیاتوری عادی دارند. قابلیت اصلی این دوربین ها امکان نصب آنها به صورت بی سیم است. دوربین سیگنال ها را به گیرنده خود ارسال می کند و از طریق این گیرنده می توان تصاویر را مشاهده کرد.

در انتها باید اشاره کنم که نصب دوربین مداربسته مخفی می تواند پیگردهای قانونی داشته باشد پس پیش از نصب در هر محل ابتدا در این رابطه تحقیق کنید.


طریقه انتخاب منبع تغذیه (آداپتور) دوربین مداربسته
انتخاب منبع تغذیه دوربین ها کار پیچیده و سختی نیست اما ممکن است چنین چیزی ذهن شما را به خود مشغول کرده باشد.
ابتدا باید بدانید منبع تغذیه یا اداپتور چه وظیفه ای در سیستم مداربسته دارد. از آنجایی که دوربین های مداربسته برای کار در ولتاژ شبکه (220 ولت) ساخته نشده اند اتصال مستقیم انها به شبکه مقدور نیست. ولتاژ کار بیشتر دوربین ها ولتاژ 12 ولت است. از این نظر برای تغذیه دوربین های مداربسته شما نیازمند یک آداپتور 220 به 12 ولت خواهید بود.

البته برای تعیین آداپتور تنها دانستن ولتاژ آن کافی نیست. عامل بعدی انتخاب آداپتور مقدار جریان است. مقدار جریان عبوری از آداپتور به میزان بار وصل شده به آن بستگی دارد. هر چقدر مصرف کننده بزرگتری به آداپتور وصل شود جریان عبوری از آن بیشتر می شود.

برای دوربین های متداول آنالوگ معمولا مصرف هر دوربین را 1آمپر در نظر می گیرند. گرچه مصرف واقعی دوربین کمتر از آن است.

با استفاده از یک معادله ساده می توانید مقدار جریان دوربین ها را محاسبه کنید. برای مثال برای چهار دوربین مداربسته یک آداپتور 4آمپری مناسب است(که به علت رایج نبودن این آمپراژ از آداپتور 5 آمپر استفاده می شود). البته این در صورتی است که شما از یک اداپتور برای تغذیه تمامی دوربین های استفاده کنید. در غیر این صورت می توانید از چهار اداپتور 1 برای تغذیه دوربین های استفاده کنید.

توجه داشته باشید که گرچه استفاده از یک اداپتور برای تمامی دوربین های هزینه های شما را کاهش می دهد اما در صورت خرابی این اداپتور به معنای قطع کامل تمامی دوربین ها خواهد بود. سعی کنید در صورت استفاده از تغذیه مرکزی حتما از منبع تغذیه صنعتی به جای اداپتور استفاده کنید.
ساعت : 2:05 am | نویسنده : admin | مطلب بعدی